Prikaži rezultate

majice

Širok raspon radnih majica, s kratkim i dugim rukavima. Majice dobre kvalitete koje su reprezentativne, ali mogu i pobijediti. Napravljen od udobnog pamuka ili pamuka i poliestera. Također je moguće ispisati na svim radnim majicama. Košulja je uvijek dobro odjevena, ali možete odabrati želite li traper izgled ili urednu bijelu košulju.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
21 proizvod (i)
21 proizvod (i)

majice

Naše košulje pogodne su za sve grane industrije, za građevinarstvo, industriju, maloprodaju i još mnogo toga. Naše su košulje moderne, ali dizajnirane s funkcionalne točke gledišta. U košuljama donosimo sigurnu i urednu odjeću. Imamo i ležerne, ležerne košulje u plavoj boji. Sve naše košulje imaju džep na prsima i gumbe. Jednostavno čuvanje stvari. Neke košulje u našem asortimanu imaju i zaseban džep za vaš mobitel.

Radna košulja

Naše radne majice su pogodne za radno vrijeme, ali i za slobodno vrijeme. Imamo i radne košulje s produženim leđima i košulje koje su prethodno tretirane protiv smanjivanja. Boja radne košulje određuje izgled, bijela često znači i poslovnu, svijetloplava, ali to se već smatra manje strogim. Na primjer, moguće je da ćemo vašu radnu košulju ispisati s logotipom tvrtke, tekstom ili oboje. Imamo i majice koje su certificirane prema EN ISO 11612 i EN 1149-5. EN ISO 11612 znači da majica štiti od vrućine i plamena. U EN 1149-5 opisuje zahtjeve koji se primjenjuju na elektrostatička svojstva koja košulje moraju imati u okruženju s rizikom naglog pražnjenja elektrostatičkih naboja.

Radna košulja kratkog rukava

Duljina rukava: radne košulje kratkih rukava do dugih rukava. S ljetnim temperaturama ljepše je nositi radnu košulju kratkih rukava, tako da i dalje izgledate dobro njegovano, ali pogledajte i vanjske temperature. Na primjer, iste radne košulje tvrtke Havep dostupne su i u kratkim i dugim rukavima. Nadalje, radne košulje su uske ili široke, uz dobru slobodu kretanja.