Prikaži rezultate

hladno vrijeme

Ako je puno posla obavljeno rukama u hladnom okolišu, važno je koristiti pravu zaštitu ruke i ruke. Ponešto jednostavnije toplinske rukavice već nude dobro rješenje, ali naš asortiman uključuje i zimske rukavice koje zadovoljavaju uvjete u ekstremnoj hladnoći.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
59 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
59 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zimske rukavice

Naš asortiman također uključuje zimske radne rukavice, koje su izuzetno pogodne za rad u hladnim uvjetima. Čak toliko ekstremne da neke radne zimske rukavice nude zaštitu od -50 ° C. Oni su u skladu s Europskim standardom 511: 2006. Ovaj se standard odnosi na rukavice koje štite ruke od vodljivih i kontaktnih hladnoća do -50 ° C. Zaštita od hladnoće označena je piktogramom nakon kojeg slijedi niz od tri razine performansi koje se odnose na specifična zaštitna svojstva.

A - Provođenje hladno

B - Kontaktirajte hladno

C - Ispitivanje prodiranja vode

0 1 2 3 4
A. Provodi hladnoću termalni ITR izolacija m². C ° / W
I <0,10 0,10 0,15 0,22 0,30 <I
B. Obratite se hladnom termalni otpor R u m². C ° / W
R <0,025 0,025 0,05 0,1 0,15 <R
C. Ispitivanje penetracije vode
Nije uspjelo uspješan - - -

Sve ove rukavice moraju postići barem razinu 1 za otpornost na habanje i kidanje. '0' znači da razina 1 nije postignuta tijekom testa. "X" znači da test nije proveden ili nije moguć.

Zimske rukavice za rad

Thermo rukavice dostupne su u različitim izvedbama, kao što su unutarnja obloga i prevlaka s posebnim vanjskim karakteristikama. Popularni košuljice uključuju akril i poliamid. To štiti vaše ruke od hladnoće, tako da možete nastaviti raditi udobno i toplo. Osim toga, imamo nekoliko rukavica za zimske radove koji štite vaše ruke od hladnoće, dobro se izoliraju i također su vodootporni.

Rukavice otporne na hladnoću

Kao što je gore opisano, EN norma 511: 2006 jedan je od najvažnijih standarda za rad gdje su rukavice otporne na hladnoću. Uz to, ove rukavice također mogu zaštititi od mehaničkih opasnosti i / ili kemikalija i mikroorganizama kada su otporne na hladnoću. Na dnu svake rukavice opisano je koji EN standard rukavicu ispunjava i kako se zimska rukavica ponaša na razini performansi kako je opisano u gornjoj tablici.