Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

Sustav upravljanja odjećom

Želimo učiniti stvari što jasnijim i jednostavnijim za vas kao kupca. Zbog toga imamo neplaćeni sustav upravljanja odjećom (KMS) u kojem imate jasan pregled našeg asortimana, proračuna i povezanih cijena. Na taj se način naručivanje i upravljanje zalihama OZO smanjuje na jednostavan postupak. To je besplatna usluga koju nudimo i koja će vam uštedjeti novac i vrijeme.

Jednostavno naručite svoju OZO

Kao organizacija možete koristiti naš KMS. Možete prilagoditi svoju stranicu vlastitoj organizaciji radi prepoznatljivosti unutar organizacije. Osim toga, možete postaviti vlastiti OZO, tako da se vaši zaposlenici više neće gubiti u našem širokom asortimanu i naručiti odgovarajući OZO za vašu organizaciju. Svi se vaši zaposlenici mogu lako prijaviti i naručiti novu OZO od kuće. Kao organizacija možete odrediti proračun i pripaziti na redoslijed. KMS je razvijen kako bi pojednostavio postupak naručivanja i održavao ga ažurnim. Na ovaj način rada ubrzava se postupak naručivanja, proizvodnje i isporuke.

Sve narudžbe u pregledu

Svi podaci o zaposlenicima sigurno su pohranjeni u našem KMS-u. Samo vi kao organizacija i vaš zaposlenik možete vidjeti ove podatke. Čak se i veličine zaposlenika mogu unijeti unaprijed, tako da je potrebno još manje vremena za naručivanje OZO. Zaposlenik može naručiti pojedinačno, ali skupne narudžbe možete poslati i kao organizacija. Na jednostavan i jasan način može se vidjeti što je naručeno, koliki su troškovi i je li to u okviru proračuna. Na taj način, bez velikog tereta, možete jasno vidjeti koliki će proračun ići na OZO.

Obriši izvješća

Narudžbe se više ne trebaju predati putem telefona ili se ne prenose iz programa Excel ili nekog drugog sustava, sve ih se može pregledati zasebno po zaposleniku iu pregledu cjelokupne organizacije. To je administrativno više organizirano, no ta je metoda također manje sklona pogreškama. KMS nudi mogućnost pregleda dobro organiziranih izvješća. Na taj način možete lako vidjeti gdje je potrošnja unutar vaše organizacije i kada je naručena.

KMS za vašu organizaciju?

Zanima vas mogućnosti za svoju organizaciju? Tako da vaš 24 sat dnevno, 7 dana u tjednu može izvršiti vaše narudžbe. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam reći više. To se može učiniti pozivom 0473 - 55 98 47 ili pošaljite poruku e-pošte [e-pošta zaštićena].