Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

Odricanje od odgovornosti i privatnost

Izjava o odricanju od odgovornosti

 • Web mjesto posjeduje i upravlja WebdesignTilburg. PBMonline - Van Riet NV (u daljnjem tekstu: PBMonline) može ga koristiti. Samo je posljednja pravno valjana verzija uputa za uporabu dostupna na web mjestu.
 • Sadržaj web stranice pažljivo se provjerava. Ako na web mjestu postoje zastarjele, netočne ili nepotpune informacije, WebdesignTilburg i van Riet NV nisu odgovorni za to. Iz sadržaja web mjesta ne mogu se izvući bilo kakva prava.
 • Tekstovi i grafički materijali na web stranici ne smiju se javno objavljivati ​​niti kopirati ili reproducirati bez pismenog dopuštenja tvrtke van Riet NV.
 • PBMonline nije odgovoran za sadržaj ove stranice. Vaš posjet ovoj web stranici je na vašoj odgovornosti. To su samo uvjeti korištenja relevantnih veza.
 • PBMonline šalje newslettere koji se priprema s najvećom pažnjom. Netočnosti ili pogreške u digitalnom biltenu ne mogu ostvariti nikakva prava od kupca. Ponude na web stranici i biltenu vrijede sve dok dionice traju i unutar najavljenog promotivnog razdoblja.

Izjava o privatnosti

Na PBMonlineu radimo sve što možemo kako bismo zaštitili vaše osobne podatke. Pažljivo je postupamo, povjerljivo se tretiramo i osiguramo da je to što je moguće bolje. Obrada osobnih podataka obavlja se sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka.

U ovom izjavu o privatnosti objašnjavamo koje podatke PBMonline prikuplja od vas i kako koristimo te podatke. To se odnosi na podatke koje prikupljamo putem ove web stranice i podatke prikupljene izvan web stranice (na primjer, ako naručite putem e-pošte).

PBMonline, smješten na adresi Heksenbrug 3 B-2260 Westerlo - Belgija, odgovoran je za obradu osobnih podataka kako je prikazano u ovoj izjavi o privatnosti.

Kontakt podaci:

PBMonline - Van Riet NV
Vještica 3
B-2260 Westerlo - Belgija
Tel.: + 32 (0) 473 - 559847
Službenik za zaštitu podataka: Wim van Lommel. Do njega se može doći putem [e-pošta zaštićena]

Osobni podaci koje obrađujemo

U nastavku ćete pronaći pregled osobnih podataka koje obrađujemo. 

Informacije koje trebamo obraditi zahtjeve i narudžbe o ponudi:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefonski broj
 • Broj gospodarstva i druge podatke o tvrtki, kao što su adresa i broj bankovnog računa

Ako ne dajete ili se suprotstavite gore navedenim osobnim podacima, to može imati posljedice za vašu upotrebu naših usluga. 

Podaci koje koristimo za razgovor s vama i za analizu posjeta na našoj web stranici s ciljem poboljšanja web stranice i naših usluga: 

 • IP adresa
 • Informacije o uređaju s kojim posjetite našu web stranicu
 • Informacije o posjećenim stranicama (ponašanje klika)
 • Podaci o lokaciji

Pogledajte odjeljak o kolačićima da biste vidjeli koji kolačići točno pohranjujemo i kako se možete suprotstaviti.

Posebni i / ili osjetljivi osobni podaci koje obrađujemo

Naša web stranica i / ili usluga ne namjeravaju prikupljati podatke o posjetiteljima web stranice koji su mlađi od 16 godina. Osim ako nemaju dopuštenje roditelja ili skrbnika. Međutim, ne možemo provjeriti je li posjetitelj stariji od 16. Potičemo roditelje da sudjeluju u mrežnim aktivnostima svoje djece kako bi spriječili prikupljanje podataka o djeci bez pristanka roditelja. Ako ste uvjereni da smo prikupili osobne podatke o maloljetniku bez ove dozvole, kontaktirajte nas putem [e-pošta zaštićena], tada brišemo ove podatke.

U koju svrhu i na temelju čega obrađujemo osobne podatke

PBMonline obrađuje Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Ako je potrebno, možete nazvati ili poslati e-mail za obavljanje naših usluga
 • Slanje našeg biltena
 • Omogućite stvaranje računa
 • Dostaviti robu i usluge
 • PBMonline također obrađuje osobne podatke ako to zakonski obvezujemo, kao što su podaci koje trebamo za povrat poreza.

Automatizirano odlučivanje

PBMonline ne koristi računalne programe ili sustave za automatsko donošenje odluka. Stoga ne donosimo odluke o stvarima koje mogu imati (značajne) posljedice za osobe koje se temelje na automatiziranoj obradi.

Koliko dugo pohranjujemo osobne podatke

PBMonline ne pohranjuje vaše osobne podatke duže nego što je nužno potrebno za postizanje svrhe zbog kojih se vaši podaci prikupljaju. Sljedeća razdoblja čuvanja koristimo za sljedeće osobne podatke:

 • Osobnost, podaci o tvrtki i podaci o narudžbi: 7 godina (pravni rok za čuvanje knjiga) 
 • Adresa e-pošte: sve dok želite primati naš newsletter. Ako ste poništili pretplatu na ovo, Vaša adresa e-pošte čuvat će se u arhivi našeg Mailchimp programa e-pošte, tako da ga nećemo slučajno dodati na naš popis. Ako želite biti potpuno uklonjeni iz Mailchimp, kontaktirajte nas. 

Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama

PBMonline ne prodaje svoje podatke trećim stranama i to samo ako to bude neophodno za izvršenje našeg ugovora s vama ili da se pridržavate zakonske obveze. S tvrtkama koje obrađuju vaše podatke u našem zadatku zaključujemo sporazum o procesoru kako bismo osigurali istu razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših podataka. PBMonline ostaje odgovorna za ove postupke obrade.

Kolačići ili slične tehnike koje koristimo

PBMonline koristi funkcionalne, analitičke i praćenje kolačića. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje u pregledniku vašeg računala, tableta ili pametnog telefona kada prvi put posjetite ovu web stranicu. PBMonline koristi kolačiće čisto tehničke funkcionalnosti. Time se osigurava da web stranica funkcionira ispravno i da se, primjerice, vaša željena postavka pamti. Ovi kolačići također se koriste za dobro funkcioniranje i optimizaciju web stranice.

Uz to, postavljamo kolačiće koji prate vaše ponašanje prilikom surfanja kako bismo mogli analizirati i poboljšati našu web stranicu te u budućnosti nuditi prilagođeni sadržaj i oglase. Prilikom vašeg prvog posjeta našoj web stranici već smo vas obavijestili o ovim kolačićima i zatražili smo vaše dopuštenje za njihovo postavljanje. Kolačiće možete isključiti postavljanjem internetskog preglednika tako da više ne pohranjuje kolačiće. Osim toga, također možete izbrisati sve podatke prethodno spremljene putem postavki preglednika. Za objašnjenje pogledajte: https://veiliginternetten.nl/themes/situation/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Pregledajte pregled svih kolačića na ovoj web stranici, Ovdje možete promijeniti postavke vezane uz postavljanje kolačića.

Prikaz, izmjena ili brisanje podataka

Imate pravo na pregled, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka. Također imate pravo povući svoj pristanak na obradu podataka ili prigovoriti obradi vaših osobnih podataka od strane PBMonline-a i imate pravo na prijenos podataka. To znači da nam možete podnijeti zahtjev za slanje osobnih podataka koje držimo o vama u računalnoj datoteci vama ili drugoj organizaciji koju spominjete vi. Možete poslati zahtjev za pristup, ispravku, brisanje, prijenos podataka svojih osobnih podataka ili zahtjev za otkazivanje vašeg pristanka ili prigovora na obradu vaših osobnih podataka. [e-pošta zaštićena]

Da bismo osigurali da vam je zahtjev za pristup podnesen, molimo vas da s zahtjevom pošaljete kopiju svog ID-a. Napravite ovu kopiju putovnice, MRZ (strojno čitljiv zona, traka s brojevima ispod putovnice), broj putovnice i broj socijalnog osiguranja (SSN) crno. Ovo štiti vašu privatnost. Odgovorit ćemo što je brže moguće, ali u roku od četiri tjedna, na vaš zahtjev. PBMonline također želi istaknuti da imate priliku podnijeti žalbu nacionalnom nadzornom tijelu, nizozemskom tijelu za zaštitu podataka. To se može učiniti putem sljedećeg linka: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kako štitimo osobne podatke

PBMonline ozbiljno shvata zaštitu vaših podataka i poduzima odgovarajuće mjere za sprečavanje zloupotrebe, gubitka, neovlaštenog pristupa, neželjenog otkrivanja i neovlaštene izmjene. Ako smatrate da vaši podaci nisu pravilno zaštićeni ili postoje pokazatelji zloupotrebe, obratite se našoj službi za korisnike ili putem [e-pošta zaštićena]