Prikaži rezultate

Dispenzer

Dozatori su higijenski i lako se koriste. Nudimo široku paletu dispenzera kao što su papirni raspršivači i aparati za sapun. Idealno za vješanje na zidu na mjestima gdje sapun ili ručnici moraju biti lako dostupni.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
35 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
35 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2

Dispenzer

S dozatorom štedite vrijeme i povećavate higijenu u svom radnom okruženju. Zahvaljujući dozatoru, krpe za čišćenje i papir možete organizirati na jednom mjestu u praktičnom dozatoru. Dozeri se koriste u gotovo svim sanitarnim uvjetima, ali i na radnom podu. Najpoznatiji su naravno dozator sapuna i papir. Dostupno za sklopive ručnike, kolutove ručnika, papir za čišćenje, midi kolutove i još mnogo toga. Korištenjem dozatora svakodnevni se potrošni materijal uredno pohranjuje, a radni prostor ostaje uredan i uredan.

Posudica za papir

Ispravna kombinacija dozatora i punjenja štedi vam vrijeme održavanja, smanjuje otpad i krajnjem korisniku pruža ugodno iskustvo. Funkcionalni dizajn čini osnovu naših dozatora i usmjeren je na jednostavnu i intuitivnu upotrebu, održavanje i punjenje. Ispod ćete pronaći pregled dozatora koji možete koristiti s nizom papirnatih rola ili sapuna, wc školjki i valjka za čišćenje. Kod svih dozatora za papir, papir izlazi s dna spremnika, što je vrlo higijenski. Za razliku od dozatora ručnika, dozator role ručnika, kao što i samo ime govori, radi s kolutom. Dostupna je u mogućnosti da papir možete otkinuti sami, ručkom ili senzorom. Senzor radi automatski pomicanjem ruke ispred senzora.

Posuda za sapun

Ručni dozatori za profesionalnu uporabu u industrijskim i javnim okruženjima. Jedinstvena ponuda zatvorenih, hermetički nepropusnih dozatora od 1, 2 ili 4 litre. Za upotrebu s proizvodima za njegu kože Deb Stoko ili Swarfega proizvodima u ulošku. Optimalna i kontrolirana doza proizvoda isporučuje se pritiskom na veliku tipku jednostavnu za rukovanje. Naši dozatori sapuna rade u skladu s vrećicom u kutiji s posebnim, prikladnim punjenjem. Prazni ulošci mogu se zamijeniti za nekoliko sekundi. Uz to je dostupan i višestruki dozator za nekoliko vrsta sapuna. Oni su postavljeni na laganu ploču i pružaju sve za čistu i zdravu kožu na jednom mjestu.