Prikaži rezultate

higijena

Tijekom obavljanja različitih aktivnosti, gola koža je također opterećena. To se može razlikovati od svjetlosti do jakog onečišćenja uslijed ulja, maziva, čađe, mikrobiološke kontaminacije, UV stresa i električnog zavarivanja. Koristom odgovarajućih sredstava za higijenu i osobnu njegu možete osigurati pravilnu zaštitu kože. Uz to, naš asortiman uključuje razne proizvode za čišćenje, tako da uz svoju osobnu higijenu možete održavati i profesionalnu higijenu.
Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
130 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
130 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

higijena

Proizvodi iz našeg asortimana za zaštitu kože od vanjskih utjecaja razlikuju se od zaštitnika kože do sredstava za čišćenje, od dozatora sapuna do toaletnog papira i upijajućih sredstava. Sve za održavanje visoke industrijske higijene. Higijena je važan dio svake tvrtke, bilo da se tiče radne okoline i osobne njege. Imajući na raspolaganju ispravne članke, okoliš ne uzrokuje nikakve zdravstvene i zdravstvene probleme, a mogućnosti za to su smanjene. Održavanjem visoke higijene na radnom mjestu, okoliša, materijala s kojima se i u kojima se obavlja i nas samih moramo održavati u čistoći.

Higijena rada

Higijena je na radnom mjestu jednako važna kao i kod kuće. Tijekom raznih aktivnosti moguće je raditi sa štetnim i / ili otrovnim materijalima i tvarima. Uz to, čisto radno okruženje osigurava motivirane zaposlenike i smanjuje rizik od rizika. Čisto radno okruženje osigurava da svi rizici budu i vidljiviji. Što se više higijene obavlja, manja je vjerojatnost da će zaposlenici dobiti bolest ili infekciju. Higijena rada u prvom redu mora osigurati zabranu tvari s opasnim svojstvima na radnom mjestu. Prvo osigurajte da kontakt s opasnim tvarima bude što je moguće manji, na primjer postavite ventilator tako da je radno mjesto dobro prozračeno. Uzmite i onu pravu signalizacijakoristi se sboards, što ukazuje na primjer da postoji otrovne tvari biti prisutan.

Očistiti

Da biste održavali higijenu, naravno trebali biste oprati ruke prije jela, baš kao i nakon posjeta toaletu. Ali kako biste održali visoku industrijsku higijenu, to biste također trebali učiniti ako ste prolili opasne tvari. Uspjeli smo pomoći raznim proizvodima za čišćenje iz našeg asortimana, kao što su upijajuća i zaštitne rukavice i čišćenje ruku. Napominjemo da se neke tvari poput benzina i otapala mogu brzo apsorbirati kroz kožu i imati štetni i toksični učinak. Neke tvari poput terpentina i benzina odmašćuju kožu. Kao rezultat toga, koža nudi manje zaštite i brže riskirate ekcem. Izričito ne preporučujemo pranje ruku u benzinu, terpentinu ili slično. Koristite najviše čistu krpu koju umočite u otapalo koje koža ne upije i koje kožu što manje odmašćuje, sjetite se jednog od naših sredstvo za čišćenje ruku.