Prikaži rezultate

Apsorbenti

Naši apsorbenti mogu se koristiti u velikom broju primjena. Od uobičajenog održavanja do čišćenja opasnih kemikalija. Apsorbensi pomažu u održavanju čistoće i sigurnosti radnog okruženja i smanjuju štetu na okolišu. Uz to, tim sredstvima možete izbjeći kemijsku kontaminaciju. Apsorbenti su dostupni u raznim oblicima i veličinama.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?

Nijedan proizvod ne odgovara odabiru.

Apsorbenti su namijenjeni upotrebi za određene poslove i materijale. Neki se mogu koristiti za opće održavanje, dok su drugi apsorbenti dizajnirani za čišćenje ulja ili kemikalija. Naša široka paleta upijajućih sredstava ispunjava specifične zahtjeve. Pogledajte ispod što.

Apsorberi ulja

Imamo specifične apsorbere za apsorpciju ulja. Oni su hidrofobni, što znači da su vodootporni i to ih čini idealnim za apsorpciju ulja u područjima gdje voda također može biti prisutna.

Industrijski apsorbenti

Industrijski apsorberi idealni su za brzo, sigurno i učinkovito upijanje ulja i drugih industrijskih tekućina, poput maziva, benzena, ali i biljnog ulja za kuhanje.

Kemijski upijači

Idealno rješenje za čišćenje opasnih tvari su kemijski apsorbenti. Imaju vrlo visoku sposobnost upijanja i prikladni su za upijanje širokog spektra tekućina, uključujući čak i agresivne kiseline i lužine.

Absorbensi su dostupni u različitim vrstama i veličinama

Plahte i role
Ovi apsorberi mogu se koristiti ui oko radnog okruženja. Oni apsorbiraju curenja i kapljice, imaju veliku apsorbanciju i lako se koriste.

Mini kobasice - jastuci
Idealno oko stroja koji curi za zadržavanje i upijanje ulja i tekućina za rezanje. Imamo industrijske mini kobasice i industrijske apsorpcijske kobasice.

Kompleti za čišćenje opasnih tvari
Svaki paket za apsorpciju (Spill Kit) sadrži pažljivo odabranu skupinu apsorbira za različite svrhe. Ove praktične setove vrlo su korisne za brzo i učinkovito upravljanje opasnim tekućinama.