Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

Vacatures

zastupnik

PBMonline.be uvijek traži predstavnike koji žele posjetiti potencijalne kupce i savjetovati ih o našim proizvodima. Na taj način svi mogu što sigurnije ući na radno mjesto.

O PBMonline.be

PBMonline.be je naše web mjesto zaštitne odjeće, osobne zaštitne opreme, papira i higijenskih proizvoda, PBMonline.be strukturiran je tako da je savršen asistent za prodaju ovih proizvoda u vašoj regiji. Kombinacija vaših kontakata u vašoj regiji s našim konkurentnim cijenama i osobnom uslugom idealna su formula za brzo dopunjavanje prihoda.

Vaš posao

Posjećujete potencijalne kupce. Vi ste vezani za kupca, a ne za regiju. Podržavamo vas obukom, uzorcima i brinemo o isporuci robe. Sve narudžbe svojih kupaca možete pregledati putem svoje prijave i možete osobno pratiti postupak od narudžbe do plaćanja. Primat ćete status prometa i mjesečno ostvarenu proviziju. Naši nas društveni mediji podržavaju u prodaji putem biltena, blogova itd. Ovo je idealna opcija za plaćanje onih dodataka koji život čine zabavnim.

Možemo vam pomoći pri pokretanju vaše djelatnosti kao sekundarne zanimanja, jer imamo neophodno iskustvo.

Jeste li postali oduševljeni? Pošaljite svoj životopis i motivaciju na [e-pošta zaštićena]ne.be.